Pentusuunnitelmia

Eigen-pentusuunnitelmia on vuoden 2018 alussa Mirandalle ja pitkis Bertalle. Urosvalinnat ilmoitan myöhemmin.

Koiramme ovat perhekoiria ja pennut syntyvät ja kasvavat kodissamme. Oma elämäni keskittyy tällä hetkellä enemmän lasten kuin koirien harrastuksiin, joten jos haluat aktiivisesti eri lajeja harrastavan ja kouluttavan kasvattajan pennullesi, niin heitä löytyy varmasti muualta :) Mikäli pentueet kiinnostavat, niin laita viestiä ja kerro millaiseen kotiin pentua haluaisit eigen (at) phnet.fi Pennun voi alustavasti varata (jonoon), mutta varsinainen varaus tapahtuu vasta pentueeseen tutustumisen yhteydessä, mikäli sopiva pentu tuntuu löytyvän ja itse koen, että olisit pennulle sopiva omistaja.

Molemmat nartut ovat perusterveitä, ei kutinoita ja tulehduksiltakin on vältytty. Mirandalla on taipumus peitsata, ilmeisesti selkä menee helposti hieman jumiin. Luonteeltaan ovat avoimia ja vilkkaita, aina valmiina lenkille tai treenihetkeen. Kummallakaan en ole havainnut ääniarkuutta ja etenkin Miranda on erittäin varma oudoillakin alustoilla. Vaikka nartut ovat lähinnä kotikoirina, on molempien sisaruksissa aktiivisesti harrastavia ja jo kokeissa käyneitä koiria. Kooltaan molemmat ovat noin 59cm, Bertta on huomattavasti järeämpi luustoltaan kuin Miranda.

Tutustuthan taustatietoihin, niitä löytyy paljon kotisivuiltani sekä koiranetistä. Täysin tervettä, kaikkeen harrastukseen ja jalostukseen sopivaa näyttelyssä pärjäävää koiraa en lupaa vaan myyn pennun kotikoiraksi harrastus- ja kuvaustoiveella.

Jokainen pentu on koulutettava ja sosiaalistettava hyvin, jotta siitä tulisi hyvin käyttäytyvä saksanpaimenkoira, jonka kanssa on ilo elää. Saksanpaimenkoira on todella monipuolinen rotu ja nykyisin erilaisia harrastuslajeja on lukuisia, jokaiselle löytyy varmasti sopivia. Kasvattini ovat olleet hyviä nenän käyttäjiä, niinpä jälki/haku tms. sopii useimmalle erinomaisesti.

 

 

 

Eigen Neunte Nixe (Bertta) A/B 0/0 LTV1, L+, sert, ROP
RTK1 Eigen Miranda A/A 0/0 LTV0 SG (18-24kk), 2xsert, cacib, ROP, VSP